Badrummet är ett viktigt rum i hemmet. Om du satsar på att planera och inreda det bra, kommer det att ge dig mycket i vardagen.

Det brukar heta att köket är hemmets hjärta, men för många människor är badrummet lika viktigt. Ett välorganiserat, rent och fräscht badrum får hela hemmet att kännas välorganiserat, rent och fräscht. Många lägger också grunden för det dagliga välbefinnandet i sitt badrum. Det handlar inte bara om att återföra fukt till huden. Det kan även handla om att unna sig ett bad i badkaret eller spabadet.

Badspecialisten.se är ett företag i Hallsberg som säljer denna typ av badkar, och många andra installationer för dig som vill förvandla ditt badrum eller din tomt till ett lyxigt spa.

Förändra med små medel

Även om man inte har råd med ett bubbelbadkar kan man göra mycket för att förändra sitt badrum med ganska små medel. Här följer tre förslag:

Förvaringen är viktig för att få ett välfungerande badrum. Det finns många smarta lösningar som är anpassade för badrum, men man kan också hitta användbara lösningar som inte är tänkta för badrummet från början. I den här artikeln hittar du många förvaringslösningar för hemmets alla rum. Tänk bara på att alla material inte fungerar i badrummet, p.g.a. all fukt som de utsätts för. Ytterligare tips på smart förvaring, just för badrummet, hittar du här.

Man kan även åstadkomma mycket bara genom att dekorera om i sitt badrum. Är du trött på badkarets look kan du ge det ett nytt utseende. Hur då går till väga kan du se i detta klipp.

Glöm inte bort att du kan ha växter även i badrummet, även om rummet inte har något fönster. Det finns många växter som trivs i en sådan miljö. Bäst är att fråga i en blomsterhandel eller en handelsträdgård, men du hittar även en del tips i den här artikeln.